S4HANA

Cel mai cuprinzator si complex ERP din lume.

Despre S4HANA

SAP S/4HANA este o soluție software ERP (Planificare Resurse Enterprise) dezvoltată de SAP SE, care a fost lansată în 2015.

Aceasta utilizează tehnologia de ultimă generație, inclusiv bazele de date in-memory, pentru a oferi o experiență de utilizare în timp real și o performanță îmbunătățită.

SAP S/4HANA oferă o serie de funcționalități precum finanțe, contabilitate, gestionarea lanțului de aprovizionare și producție, precum și module de vânzări, distribuție și servicii.

Prin intermediul acestei soluții, companiile pot gestiona procesele de afaceri în timp real, îmbunătățind astfel eficiența și transparența în întregul lanț de aprovizionare și administrare a afacerii.

Aflați mai multe

Modulele S4HANA

SAP S/4HANA este o soluție ERP cuprinzătoare care include numeroase module pentru a ajuta companiile să gestioneze procesele de afaceri într-un mod eficient și integrat. Iată o descriere a câtorva dintre principalele module ale SAP S/4HANA:

Finanțe și Contabilitate - acest modul oferă funcționalități de contabilitate financiară și de gestiune a costurilor, gestiunea activelor fixe și plăți, precum și managementul rapoartelor și al analizei financiare.

Gestionarea lanțului de aprovizionare și producție - acest modul cuprinde funcționalități precum planificarea necesarului de materiale, gestionarea aprovizionării, planificarea producției și controlul calității. Acest modul este important pentru gestionarea eficientă a lanțului de aprovizionare și a proceselor de producție.

Gestionarea vânzărilor și a distribuției - acest modul include funcționalități precum gestionarea comenzilor clienților, a prețurilor, a facturilor și a livrărilor. Acest modul este important pentru gestionarea eficientă a vânzărilor și a proceselor de distribuție.

Managementul stocurilor și al depozitelor - acest modul oferă funcționalități pentru gestionarea stocurilor și a depozitelor, precum și pentru monitorizarea și optimizarea nivelurilor de stocuri și a proceselor de gestionare a depozitelor.

Gestionarea serviciilor - acest modul oferă funcționalități pentru gestionarea proceselor de service, de la planificarea și programarea până la facturarea și managementul contractelor. Acest modul este important pentru companiile care oferă servicii și au nevoie de un sistem integrat de gestionare a acestora.

Managementul resurselor umane - acest modul oferă funcționalități pentru gestionarea proceselor de resurse umane, inclusiv recrutarea, managementul performanței, dezvoltarea carierei, gestionarea timpului și salarizarea. Acest modul este important pentru companiile care doresc să își gestioneze resursele umane într-un mod eficient și integrat.

În general, SAP S/4HANA oferă o gamă largă de module și funcționalități pentru a ajuta companiile să își gestioneze procesele de afaceri într-un mod integrat și eficient, îmbunătățind astfel productivitatea și rentabilitatea afacerii.


Descopera mai mult