Sampa Mind

Business Solutions

Suntem partener oficial Odoo

 Sampa Mind este partener oficial Odoo în România, compania IT cu cea mai rapidă creștere din Belgia. Orice nevoie de afacere poate fi acoperită în mod complet integrat, scalabil și modular, deoarece Odoo este cel mai flexibil ERP din lume. Prin parteneriatul cu Odoo, Sampa Mind oferă audit în vederea implementării, analiza cerințelor, implementarea propriu-zisă, asistență și suport după implementare.

Odoo este o suită completă de module sau aplicații de afaceri, inclusiv gestionarea relațiilor cu clienții (CRM), comerț electronic, contabilitate, gestionarea stocurilor, gestionarea depozitelor, producție, achiziții, gestionare financiară și multe altele, atât în cloud, cât și on-premise.

Companiile pot să își imagineze și să își regândească structura și procesele actuale de business, datorită timpului mediu redus de punere în funcțiune al aplicațiilor și a simplificării întreținerii bazei de date după implementare, toate acesta cu costuri cât mai reduse și actualizări fără probleme.

Peste 50.000 de companii folosesc Odoo pentru a-și dezvolta afacerile.

Alătură-te nouă și fă compania ta un loc mai bun

Suntem un furnizor de soluții digitale

Sampa Mind este o companie din industria de IT, fondată în 2017 și furnizor cu experiență în soluții software de business, care deține cunoștințe aprofundate de tehnologie, consolidate pe baza celor mai bune practici de afaceri și care contribuie la transformarea business-urilor clienților săi în companii pregătite pentru creștere și scalare.

Portofoliul de produse și servicii Sampa Mind este construit pe 3 mari piloni – casă de software, partener Odoo și integrator SAP – și deservește atât companii mari, cât și medii și mici, din sectoare de activitate și industrii diverse, atât pe partea de dezvoltare și implementare de soluții proprii sau la cerere, consultanță și audit, cât și pe cea de integrare sau certificare de software.

Sampa Mind oferă o perspectivă unică pe piață prin dezvoltarea și implementarea de soluții software personalizate pe modelele proprii de afaceri ale clienților, soluții de tehnologie ce odată configurate, acestea sunt ușor de utilizat, intuitive și moderne.


Produsele proprietare Sampa Mind sunt împărțite în două suite:

Suita de business cu SM Financial Optimizer, SM Planning and Budgets, SM Business Scorecard, SM Process Management, SM Quality and Audit și SM Task Management

Suita de supply chain și logistică cu SM Transportation Management, SM Yard Management, SM Fleet Management și SM Logistics Control and Security

Suntem integrator SAP

Sampa Mind este integrator SAP, cu un parcurs de peste 15 ani și implementarea a peste 100 de proiecte de succes.

În calitate de integrator SAP, Sampa Mind oferă servicii de audit în vederea implementării sistemului de SAP, programare și implementare de la zero de soluții SAP, suport, asistență și mentenanță de licențe, precum și furnizarea de resurse și expertiză de SAP sub formă de închiriere de consultanți cu experiență pe implementări SAP și specializați pe diferite departamente (resurse umane, supply chain, finance etc.) sau industrii (retail, banking, telecom, energie, transport, FMCG etc.).

Printre produsele SAP pentru care Sampa Mind oferă servicii se regăsesc: SAP S/4HANA, SAP ERP, SAP Extended Warehouse Management, SAP Transportation Management, SAP Marketing Cloud (SAP Hybris), SAP SuccessFactors, SAP BusinessObjects Business Intelligence, SAP Lumira, SAP Ariba etc.

Avantajul de a lucra cu Sampa Mind îl reprezintă un pool mare de resurse și metodologii, acordarea de suport la o calitate mult mai ridicată, susținerea completă în implementarea întregului sistem SAP, precum și acționarea ca integrator SAP din partea unui singur furnizor.