PLAN - Planificare si bugetare

Sistem informatic intuitiv pentru crearea planificării și consolidarea bugetării întregii companii

Alocare minimă de resurse implicate

SM Planning and Budgets utilizează foarte puține resurse umane pentru a dezvolta tot exercițiul bugetar al unei companii, indiferent de mărime, ceea ce ușurează implementarea financiară și operațională a acesteia.

Economisire de timp pentru ceea ce contează cu adevărat

SM Planning and Budgets funcționează intuitiv și raportează instant atât o imagine de ansamblu, cât și de cel mai mic detaliu de planificare bugetară, prin instrumente inteligente de configurare și de gestionare a indicatorilor financiari și operaționali, și permite o realocare de timp pe alte activități mult mai generatoare de valoare adăugată.

Precizie și atenție la detalii care fac diferența

SM Planning and Budgets permite în procesele de planificare și de execuție bugetară analize și simulări comparative între planificat versus realizat și modelează scenarii de tip what-if pentru o predicție cât mai benefică pentru afacere, atât pe termen scurt și mediu, cât și pe termen lung.

Ultra control și acuratețe pentru viitor

SM Planning and Budgets filtrează rapid informațiile existente și identifică posibile abateri, erori sau discrepanțe și permite ajustări sau intervenții în timp real, pentru o transparență bugetară de durată.

SM Planning and Budgets facilitează corect și instant cel mai complex exercițiu de planificare bugetară și de execuție în consolidarea bugetului.


P&L, investiții, flux de numerar și planificarea bilanțului

Planificarea operațiunilor multianuale

Planificare de sus în jos și de jos în sus

Consolidare automată

Formulare de intrare detaliate

Distribuții automate de costuri

Raportare instantanee

Situații financiare integrate

Flux de lucru

Versiuni ale planului: prognoză / planificare, bugetare și situație curentă

Management al organizației, departamentelor, persoanelor și documentelor

All in all, soluția SM Planning and Budgets oferă:

simplitate în configurarea integrată a datelor (valori monetare și non-monetare),

sincronizare în raportarea automată a bugetului

într-o singură interfață multi-limbă, multi-monedă și multi-companie,

care permite facilitarea dezvoltării bugetelor la nivel de departamente și subdepartamente (marketing, operațional, vânzări, achiziții, stocuri, producție etc.) pe care le corelează,

pentru o estimare automatizată a indicatorilor de profit, cashflow, bilanț etc. și o consolidare rapidă în buget la nivel de organizație, precum și pentru o operare multidimensională a acestuia între planificat versus realizat în exercițiul bugetar.

De ce să alegi SM Financial Optimizer

Toate companiile vor să crească, dar creșterea într-un mod profitabil nu este ușoară. Analiza și optimizarea profitabilității este extrem de valoroasă pentru luarea deciziilor strategice și operaționale, dar este și un proces care necesită mult timp și eforturi semnificative pentru a o obține.


Companiile care pot optimiza cel mai bine profitabilitatea sau creșterea profitabilă, în timp real și în mod regulat, sunt cele care vor avea avantajul de a genera valoare adăugată tuturor părților interesate și de a crește competitivitatea pe piața în care activează.