PROFIT - Profitabilitate

Sistem informatic avansat pentru optimizarea profitabilității afacerii

Profitabilitatea afacerii


PROFIT este soluția ideală pentru orice echipă de top management în a accesa instant rapoarte financiare și operaționale prin intermediul big data și a calcula automat indicatorii financiari cheie ai companiei, astfel încât să își atingă obiectivele majore de business și să își crească profitabilitatea.

Navigare prin date instant

PROFIT capitalizează pe informațiile existente în companie și permite accesarea unei game avansate de instrumente analitice necesare pentru luarea și susținerea de decizii bazate pe date, pentru realizarea de obiective cuantificabile și strategii clare de acțiune.

Precizie în rezultate

PROFIT facilitează crearea de analize financiare comparative până la cel mai mic nivel de detaliu sau granularitate - de produs, client, furnizor, perioadă, canal de vânzări etc., pentru o evaluare exhaustivă a potențialului de generare a profitului.

Decizii în timp real

PROFIT are drept scop înțelegerea aprofundată a situației actuale, a cauzelor și problemelor care pot apărea, în vederea luării imediate a măsurilor de îmbunătățire, toate acestea pentru calibrarea unui impact cât mai mare în profit.

Schimbarea este la îndemâna oricui

PROFIT  realizează un spectru larg de analize dinamice de sensibilitate, simulări ad-hoc alternative și modelarea unor scenarii de tip what-if pentru o anticipare predictibilă a variațiilor sau a decalajului existent, a trendurilor sau a rezultatelor în condiții viitoare.

Transparență în optimizare

PROFIT  desăvârșește un control complet asupra optimizării profitabilității pentru o obiectivitate cât mai ridicată în business.

Sistem integrat

PROFIT  armonizează pe baza unei singure surse de date și în tablouri de bord dinamice și interactive toate analizele și rapoartele create, prin distribuirea cu ușurință a acestora cu ajutorul funcționalităților automatizate de colaborare.

PROFIT este soluția ideală pentru orice echipă de top management în a accesa instant rapoarte financiare și operaționale prin intermediul big data și a calcula automat indicatorii financiari cheie ai companiei, astfel încât să își atingă obiectivele majore de business și să își crească profitabilitatea.

O platformă tehnologică pentru analiza, simularea și optimizarea indicatorilor financiari și operaționali:

  • Analiza detaliată a costurilor

  • Analiza detaliată a veniturilor

  • Calculul corect al EBITDA

  • Analiza tendințelor

  • Simulări pentru decizii de business

  • Identificarea zonelor neprofitabile

  • Raportarea instantanee

De ce să alegi PROFIT

Toate companiile vor să crească, dar creșterea într-un mod profitabil nu este ușoară. Analiza și optimizarea profitabilității este extrem de valoroasă pentru luarea deciziilor strategice și operaționale, dar este și un proces care necesită mult timp și eforturi semnificative pentru a o obține.

Companiile care pot optimiza cel mai bine profitabilitatea sau creșterea profitabilă, în timp real și în mod regulat, sunt cele care vor avea avantajul de a genera valoare adăugată tuturor părților interesate și de a crește competitivitatea pe piața în care activează.